Notícies

NOU RÈCORD DE PARTICIPACIÓ A LA LLIGA CATALANA AXA

Aquest mes d’octubre arranca una nova edició de La Lliga Catalana AXA, competició de referència per equips del tennis català.

En aquesta 5a edició de la Lliga, s’ha batut novament el rècord d’inscripcions, tant d’equips com de tennistes. Així, la Lliga Catalana AXA 2018/2019 comptarà amb  un total de 638 equips juvenils i 324 equips sèniors i absoluts amb més de 10.000 tennistes inscrits representant més de 150 clubs del tennis català.

Aquest nou rècord posa de manifest la total i absoluta implantació de la Lliga Catalana AXA arreu del territori. El fet de poder comptar amb una competició regular per equips durant la temporada, unit a la categorització de nivells de la competició, obren les portes a què tots els tennistes dels clubs afiliats a la FCT, trobin en la Lliga Catalana AXA la competició idònia per a competir amb tennistes del seu nivell i poder fer-ho amb l’orgull de representar al seu club.

Recordar també, que aquesta temporada la competició entrena naming, gràcies a l’acord de Patrocini entre la FCT i la multinacional asseguradora AXA. Aquest acord aporta valor i prestigi a la competició i demostra el potencial real d’aquesta.

 

Share