Notícies

NOU PROJECTE DE TENNIS ESCOLAR FCT:”DESCOBRIM EL TENNIS”

 La FCT té per objectiu promocionar el tennis a tots nivells i el tennis escolar és un gran aparador per aconseguir-ho. La FCT ha iniciat aquest 2019 una prova pilot  del programa “Descobrim el tennis” a Terres de l’Ebre, per donar a conèixer el nostre esport al màxim de nens i nenes, així com donar continuïtat a la seva pràctica mitjançant els clubs afiliats a la FCT. La prova pilot ha consistit en impartir tennis  a nens i nenes de primària, dins de l’horari lectiu i vinculat amb els professors d’educació física dels centres. L’experiència ha estat tot un èxit, doncs fins a 2000 nens i nenes han pogut tenir contacte amb el tennis, en tan sols 2 poblacions.

 Per a la temporada 2019-2020, es pretén desplegar el programa “DESCOBRIM EL TENNIS” a totes les poblacions del territori català a través dels tècnics dels clubs de tennis pròxims al centre educatiu on es porti a terme.

 La FCT establirà un calendari de formació a les 4 províncies amb l’objectiu de donar eines als clubs i als tècnics, per desplegar el projecte en el seu territori.

Per adherir-se en aquest programa, els directors esportius o directors tècnics, hauran d’omplir obligatòriament el formulari següent: Formulari a emplenar. Els requisits imprescindibles per les persones que vulguin adherir-se al programa i a la formació, són 2:

  • Que estiguin inscrits en el ROPEC
  • Que tinguin llicència de tècnics

El programa “Descobrim el Tennis”, ens permetrà a arribar a nens i nenes de primària que mai han tingut contacte amb el nostres esport i que segurament, no el tindrien mai si no fos per aquesta activitat. Estem convençuts que aquest programa ens ajudarà a fer més gran la base de la piràmide del tennis català i fer créixer les escoles de tennis del clubs catalans.

Share