Notícies

Nou èxit de la Selecció Lleidatana de tennis

La Selecció Lleidatana de tennis ha completat amb èxit la seva sortida anual. El combinat lleidatà, apadrinat per l’Albert Costa, va visitar del 7 al 10 de setembre, les instal·lacions del club Real Sociedad de Tennis La Magdalena de Santander on es va enfrontar a un combinat càntabre.

La Selecció estava formada per 14 nois i noies de categoria benjamí, aleví i infantil. El grup benjamí estava integrat per Joana Ripoll (CN Lleida), Meritxell Teixidó (CT Lleida), Adrià Franco (CT Lleida) i Nil Rubio (CT Urgell).

Per la seva banda, els alevins de la Selecció van ser Albert Pedrico (CN Lleida), Sergi Viles (CT Mollerussa), Álex Oràn (CT Lleida) i Laia Larrosa (CT Lleida), i els infantils van ser Dani Martínez (CN Lleida), Gerard Pascual (CT Lleida), Paula Arcarons (Sícoris Club), Claudia Borbón (CN Lleida), Jan Rubio (CT Urgell) i Albert Mòdol (CT Lleida).

Després de disputar 42 partits (entre individuals i dobles) el resultat final va ser de 13-29 pels lleidatans, que un cop més van exhibir molt bon nivell.

Aquesta expedició dóna continuïtat al projecte iniciat el 2011 per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, de forma conjunta amb els clubs de la província, i que fins ara ha portat la Selecció a visitar i competir amb Pamplona (2011), Tarragona (2012), València (2013), Sevilla (2014), Madrid (2015), Sant Sebastià (2016) i Santander (2017).

L’expedició lleidatana va tenir al capdavant el president de la Representació Territorial a Lleida de la FCT i creador del Projecte Selecció, Ignasi García, mentre que el responsable esportiu de la Selecció va ser el director tècnic provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto acompanyat del preparador físic Edgar Viles. Una trentena de pares va acompanyar l’expedició.

El cap de setmana va tenir també moments perquè els joves esportistes coneguessin els llocs més emblemàtics de la ciutat i els seus voltants, i va finalitzar el diumenge amb un dinar de germanor on es va realitzar també intercanvis de detalls institucionals.

Lleida-Sant-2 copia

Share