Notícies

Xerrada de Presidents i responsables de Clubs de Tennis de la zona de Terres de l’Ebre al CT Amposta

El passat dissabte 26 de febrer de 2011 la Delegació Provincial de FcT va organitzar al CT Amposta una xerrada de Presidents i responsables de Clubs de Tennis de la zona de Terres de l’Ebre on, entre altres temes d’actualitat, es va parlar sobre la pràctica funció que Serveis Centrals de FcT ofereix a tots els seus Clubs mitjançant el departament de Servei als Clubs (serveisclubs@fctennis.cat – Telef. 934285353)

El President de FcT el Sr. Francesc Orriols, el Tresorer Sr. Javier Gamero així com el directiu responsable d’aquesta àrea de Serveis als Clubs, el Sr. Josep Valls van acompanyar en aquesta reunió al President de la Representació Territorial a Tarragona de la FCT el Sr. Pere LL. Bergadà.

Al llarg de dues hores tots els Clubs representats de la zona vàren tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà la feina que els companys de Federació Catalana de Tennis, tant a nivell provincial com català, estan portant a terme, així com rebre informació de primera mà per saber canalitzar les possibles ajudes i suport que se’ls pot oferir des de les dependències territorials i de Serveis Centrals de la pròpia Federació Catalana de Tennis.

A destacar i agraïr l’absoluta disponibilitat i bones maneres del club anfitrió CT Amposta per tal d’acollir aquesta reunió de zona. El bon ambient de treball amb una activa participació dels assistents va deixar una excel.lent sensació d’unitat i recolçament a la feina que s’està fent entre tots.

Share