Notícies

NONNA DE RIBOT I LUCA DARABAN, CAMPIONS DE CATALUNYA BENJAMÍ

El Club Esportiu Sánchez-Casal, va acollir l’edició del 2021 del Campionat de Catalunya Benjamí, amb victòria per Nonna De Ribot (GEiEG) i Luca Daraban (RCTB1899) en els quadres individuals.

En el quadre individual femení, De Ribot es va imposar en la final a Gina Rius (RCPB) per un doble 4/1. La tennista gironina, va realitzar un torneig molt sòlid, cedint només un set en tot el campionat.

En el quadre individual masculí, Daraban es va impossar a Loic Suárez (CT Mataró) per 4/1 4/2. Tots dos jugadors es plantaven a la final superant amb força facilitat les diferents rondes del torneig , però Daraban es va mostrar força més solid en aquesta darrer ronda.

Per altra banda, els el quadres de consolació, victòria per Cristina Valdés (CTNSC) sobre Maria Visiedo (RCTB1899) per 5/4(4) 5/4(4) i de Noah Arrese (CT Barcino) sobre Biel Celma (CE Vall Parc) per un doble 4/2.

Finalment, en els quadre de dobles, victòria per Astrid Roges / Zenaida Ruiz (CN Lleida) sobre Laura Tovar (CT Badalona) / Carla Lidon (Can Juli) per 5/4(0) 4/1 i de Teo Casadesús (CT Andrés Gimeno) / Bence Markovits (CT Barcino) sobre Mario Portillo (CE Sánchez Casal) / Noah Arrese ( CT Barcino) per 4/1 3/5 10/6.
En el quadre de dobles mixtes, el títol fou per Astrid Roges / Oleguer Roges (CN Lleida). Els seus rivals, Lucia Fernández / Ivan Villas, no van poder disputar la final per lesió un d’ells.

Share