Notícies

NATÀLIA HERAS I IAN BARROETA, CAMPIONS DE CATALUNYA S11 AL GEIEG

El GEiEG va acollir la setmana del 5 juliol una nova edició del Campionat de Catalunya S11. El club gironí, que a més a més és seu del Centre de Referència de la Delegació Territorial de la FCT a Girona, és ja un clàssic com a seu del torneig i tota una referència organitzativa.

En aquesta edició de 2021, els campions individuals del torneig varen ser Natàlia Heras (CTN Sant Cugat) i Ian Barroeta (CT Serramar).
Heras, que sortia com a sisena favorita del torneig i que no va cedir ni un sol set en tot el torneig, arribava a la final després de superar en la semifinal a la segona favorita, Júlia Sureda (CT Vic). A la final, Heras s’imposava a Liliana López (CT Andrés Gimeno) per un doble 6/1.
Per la seva banda, en el quadre masculí varen disputar la final els dos principals favorits; Álvaro García (1) i Ian Barroeta (2). Tots dos es plantaven a la final sense cedir ni un sol set en tot el torneig i mostrant un alt nivell de joc. La victòria final fou per Ian Barroeta, superant García (RCTB1899) per 6/4 6/2.

Finalment, en els quadres de dobles, victòria per Natàlia Heras (CTN Sant Cugat) i Liliana Chetry (CT Els Gorchs) sobre Júlia Sureda (CT Vic) i Liliana López (CT Andrés Gimeno) per 5/7 6/3 10/7, de Luca Daraban (RCTB1899) i Izan Hernández (CT Andrés Gineno) sobre Ian Barroeta (CT Serramar) i Daniel Culleré (CT LLeida) per 6/7(7) 7/6(4) 10/7 i de Nonna de Ribot (GEIEG) i Pelegrí Esteba (CT Girona) sobre Pol Mas (CT Tarragona) i Susanna Pujol (CT Tarragona) per (6/3 6/3).

Share