Notícies

NATALIA HERAS i IAN BARROETA, CAMPIONS DE CATALUNYA ALEVÍ

L’Emilio Sánchez Club ha estat la seu del Campionat de Catalunya Aleví Trofeu Joan Torné i Reverter In Memoriam. El campionat, que va comptar amb més de 325 participants, es va celebrar novament en dues divisions, seguint amb l’objectiu de la Federació d’implementar la competició per nivells adients als jugadors i jugadores.

En el quadre 1 de categoria femenina, el títol fou per la tennista del CTN Sant Cugat Natalia Heras.  Heras, que partia com a tercera cap de sèrie, superava en la final a la tennista del CE Laietà i quarta favorita al títol, Judit Pla, per 6/4 7/6. Per altra banda, en el quadre 2, la victòria fou per Kiara Kucharczuk (CT Girona), superant en la final a Nadia Kennett (Cercle Sabadellès 1856) per 6/1 6/2.

En el quadre 1 masculí, la victòria fou pel principal favorit,  Ian Barroeta (CT Barcino),  per 6/2 6/1 davant Álvaro Garcia (RCTB1899).
En el quadre 2, el títol de campió fou  Noah Vives, superant en la final Roberto López Balak (CT Mataró) per 6/2 6/4.

Finalment, en els quadres de dobles, la victòria fou per Marc Castellví / Susanna Pujol en el quadre mixt, per Marc Schulz / Álvaro Garcia en el masculí i per Natalia Heras / Liliana Chetry en el femení.

Share