NAHIA GERMAINE I ALEIX GÁLVEZ, CAMPIONS DE CATALUNYA BENJAMÍ

El Club Tennis Barcelona-Teià ha estat la seu del 9 al 27 de març del Campionat de Catalunya Benjamí, que ha comptat amb la participació de més de 150 tennistes i que ha finalitzat amb les victòries de Nahia Germaine i Aleix Gálvez.

En el quadre femení, la jugadora de l’UP Tennis Cornellà va superar en la final a Cristina Ruiz per 4/1 4/0. La Nahia, primera cap de sèrie del torneig, només va cedir un joc en tot el campionat.

En la prova masculina, el campió va ser Aleix Gálvez, jugador del CT d’Aro, en imposar-se a Miquel López en el súper tie-break (4/2 1/4 12/10).

En els quadres de consolació, Irene Arbucias i Antonio Soto es van proclamar campions després de vèncer a Berta Pérez i Max Martínez, respectivament.