Notícies

Nadal torna amb una altra cara a París per disputar Roland Garros

Rafa Nadal no ha variat gens ni mica els seus costums en aquest Roland Garros. “No sóc ni maniàtic ni supersiticiós”. Arribada el dijous després d’un parell de dies de descans a casa per desconnectar, compromisos publicitaris abans que s’acosti el seu debut i entrenaments a les pistes del complex. Segueix a l’hotel habitual, que és centre de molts tennistes, facilitant les partides amb la videoconsola i també les reunions per seguir els partits de futbol. Aquest dissabte ningú es perdrà la final de la Champions.
Avui, però, no ha estat requerit per a la cerimònia oficial del sorteig del torneig perquè no és el campió vigent. Comença com a segon cap de sèrie un cop va recobrar aquesta setmana la segona plaça en el rànquing mundial, el que vol dir que un duel amb Roger Federer, el defensor del títol, només podria donar-se a la final.
Sí atendrà un acte amb un dels seus patrocinadors i ha estat anunciada la seva presència a la sala de premsa de la instal·lació per atendre els mitjans de comunicació. El més habitual, encara que amb un Rafa més tranquil perquè les seves vibracions són positives.
Share