Notícies

Nadal s'imposa a Mathieu i els genolls no donen problemes

Rafa Nadal a passat als quarts de final de Wimbledon després d’imposar-a Mathieu en tres sets (6-4, 6-2 i 6-2). El número u del món, que no es va ressentir dels seus genolls, se les veurà amb Soderling en la següent ronda.
Es presentaven uns vuitens de final bastant ‘fàcils’ per un Nadal que es presentava a la cita amb l’única incògnita del rendiment dels seus genolls. Mathieu, sent un bon jugador, no representa molt de perill sobre herba i trobar-se amb ell en uns vuitens de final de Wimbledon és una grata sorpresa.

El francès va sortir a la pista amb la lliçó ben apresa: atacar el servei de Nadal. El problema per al gal va ser que el manacorí va treure de manera espectacular i va deixar molt poques esquerdes en el seu servei. Mathieu només va disposar d’una sola bola de break en tot el partit i, curiosament, es va produir en el primer servei de Rafa. Una vegada que Nadal es va sobreposar al dolent inici, es va acabar Paul-Henry Mathieu.
Amb el pas dels jocs Nadal va començar a sentir-se còmode a la resta davant la desesperació d’un rival incapaç d’aguantar el piloteig al mallorquí. Només unes quantes llampades amb el revés creuat mantenien en el partit al francès.

Nadal, sense cap tipus de dolor als genolls, es mantenia molt estable al servei davant els continus intents de ‘winners’ del seu rival. El segon i tercer set no van tenir història. Mathieu patint en cadascun dels seus serveis i Nadal passejant-se sense concedir ni una sola de break. Al final, el partit es va decantar aviat i Nadal va guanyar fàcil, sense patir i en un partit curtet (gran notícia per als genolls de Rafa).
En la següent ronda espera un Robin Soderling que arriba al partit després d’haver-se carregat a David Ferrer en el cinquè set. El suec i el manacorí tornen a veure’s les cares després d’aquell partit de Wimbledon de l’any 2007 en què Soderling es va burlar de Nadal. Moltes batalles han passat, però segur que Rafa no s’ha oblidat.

Share