Nadal s'estrena en herba amb una còmoda victòria a Queen's

Rafa Nadal, pentacampió de Roland Garros, va començar el seu camí sobre l’herba de Queen’s amb una còmoda victòria sobre el brasiler Marcos Daniel en una jornada en què Feliciano López va superar el búlgar Grigor Dimitrov.
El manacorí va estrenar la seva renovada condició de número u del món amb un triomf davant Daniel per un doble 6-2 després de 52 minuts d’un partit que va haver de ser suspès per la pluja amb 2-1 al marcador del segon set.
El balear, que es va imposar en aquest torneig fa dos anys, però no va poder competir el passat per lesió, va estar impecable amb el servei, igual que ja va passar en la passada final de Roland Garros, i va aconseguir sis aces.
El seu pròxim rival, ja a vuitens de final, serà l’uzbek Denis Istomin, que va superar en dos sets al jamaicà Dustin Brown per 7-6 (7) i 6-4.