Notícies

Nadal, rumb a Wimbledon

Comença el compte enrere del tercer Grand Slam de la temporada, que tindrà avui el tret inicial amb la proclamació dels caps de sèrie de aquesta edició, que es donaran a conèixer a dos quarts del matí, hora local (una hora més a Espanya).

Rafa Nadal ja estarà probablement a Londres quan l’All England Club comuniqui una llista en què hi haurà sorpreses. El manacorí, segons va anunciar ahir a la xarxa social ‘Facebook’, viatja avui a la capital britànica per instal·lar-se a la casa que, com cada any, ha llogat a pocs metres de les instal.lacions.

“Entrenament al matí i després ¡¡a veure a Espanya a la tele!!”, publica Nadal, un gran apassionat del futbol que, sempre que l’hi permeti el seu concurs a Wimbledon, seguirà amb atenció el que passi a Sud-àfrica i que no vol perdre’s el debut de la selecció de Vicente Del Bosque. És més, abans de marxar, Rafa va participar en la campanya de suport a la selecció espanyola que està realitzant un dels seus patrocinadors, Banesto.

Com fa sempre abans de l’inici de la competició, el número u mundial s’entrenarà a fons per adaptar-se a les condicions de les pistes de l’All England Club. És habitual que realitzi dobles sessions d’entrenament fins que comenci la seva participació i, si cal, es disputen algunes exhibicions a la zona que estarien encantades de poder veure’l en acció.

Tornant al tema dels caps de sèrie, és pràcticament segur que Rafa partirà com a segon favorit mentre Roger Federer serà el primer. ¡Com?!, S’exclamen molts. Des de 2001, amb la nominació de 32 preclassificat en lloc dels 16 que hi havia al passat (després de l’amenaça de plantada d’alguns tennistes espanyols), Wimbledon ha establert uns barems que permeten reflectir amb més exactitud els mèrits de cada jugador en terra batuda.

Share