Notícies

Nadal recuperarà el número 1 de l'ATP si guanya Roland Garros

La derrota de Federer en quarts el deixa amb 8.390 punts, mentre que Nadal si guanya Roland Garros sortiria de París amb 8.700 · El balear va estar 46 setmanes en el més alt de la classificació mundial, sent el tercer tennista del nostre pais, després Carles Moyà i Juan Carlos Ferrero, en ocupar aquest lloc.

La participació de Rafa Nadal en aquest Roland Garros 2010 ha pres aquest dimarts un caire especial. Amb la derrota de Roger Federer davant Robin Soderling en quarts de final, existeix la possibilitat que el balear recuperi el número 1 del món que va perdre el 6 de juliol de 2009. Per això Rafa hauria de guanyar Roland Garros, el que seria el seu cinquè títol a París.
Rafa Nadal va arribar per primera i fins ara única vegada al número 1 del rànquing ATP el 18 d’agost de 2008, una setmana després d’haver-se penjat la medalla d’or als Jocs Olímpics de Pequín. En aquella època, el balear posava fi al domini indestructible d’un Roger Federer amb el qual havia mantingut grans batalles dins de la pista, però a qui mai havia superat en la classificació mundial. Aquest any havia aconseguit doblegar-lo a les finals de Montecarlo, Hamburg, Roland Garros i Wimbledon.

Share