Notícies

Nadal passa als quarts de final de Roma sense cedir un set

Rafael Nadal va batre al romanès Victor Hanescu per 6-3 i 6-2, una victòria que li permet avançar a quarts de final del Masters 1000 de tennis de Roma, en què s’enfrontarà al suís Stanislas Wawrinka.
Només 82 minuts van ser suficients pel mallorquí per imposar-se en la pista central del Foro Italico, seu d’una competició que veurà uns quarts sota domini espanyol gràcies a la presència de Fernando Verdasco, David Ferrer i Feliciano López juntament amb Rafa Nadal, que va certificar la seva quarta victòria sobre Hanescu.
A la primera mànega, el romanès va poder adjudicar-se tres jocs, però l’espanyol va dominar amb absoluta claredat. Una tònica que va seguir i es va evidenciar encara més en la segona mànega, on Hanescu va oposar poca resistència.
Per aconseguir l’avantatge en l’últim joc del partit, Nadal va demostrar la seva força i la seva tenacitat al disputar fins al límit un intercanvi de cops, en una jugada que va deixar exhaust a Hanescu, per tot seguit tancar el partit amb un poderós ‘smash’.
Share