Notícies

Nadal imposa la seva experiència i aconsegueix passar a vuitens

Rafa Nadal s’ha imposat en un partit titànic de més de tres hores i mitja a l’alemany Petzschner en cinc sets (6-4, 4-6, 6-7, 6-2 i 6-3). El xoc es va posar molt complicat per al manacorí que va tirar d’experiència i força mental per superar un rival molt de l’estil de Wimbledon, però que al final li va faltar físic per poder amb el número 1 del món.

El partit va començar molt bé per al manacorí, que va arrencar com a ell li agrada, trencant el servei del rival a les primeres de canvi, el que va facilitar la tasca en els primers compassos. Nadal es va endur el primer set assegurant simplement el seu servei, molt sòlid durant tot el partit.
Si més no, va aconseguir un 81% de primers serveis guanyadors i un 61% segons. A més, el seu servei va arribar a volar per sobre dels 200 km / h. Però davant seu estava l’enorme figura de l’alemany Petzschner, un sacador que encaixa perfectament amb la idiosincràsia de Wimbledon i que va començar jugant de forma molt agressiva mantenint el nivell durant gairebé tot el partit.
Malgrat que Rafa va tancar el set de forma espectacular, amb una gran volea i un ace, el bavarès no va sortir del partit en cap moment i va aguantar les escomeses de Rafa durant el segon set en què el número 1 del món va disposar de dos boles de ruptura que es van sumar a les quatre desaprofitades en el primer parcial.

En vuitens espera el francès Mathieu que s’ha imposat l’holandès De Bakker per tres sets a un.

Share