Nadal guanya a Berrer en menys d'una hora

Thiemo de Bakker, el primer rival de Rafa, només li va poder fer un joc, ídem ha passat amb el seu segon adversari sobre l’argila del Principat, un tímid Michael Berre, que ha sucumbit davant el número 3 del món per un marcador global de 6-0 i 6-1 després de 54 minuts de joc en un xoc que es va celebrar a la Pista Central del Montecarlo Country Club.
El primer set del partit va ser tot un passeig de Nadal, que només va cedir cinc punts davant un Berre que no va fer gala del seu rànquing (ocupa el lloc 31 de la classificació mundial). Tot i que s’havien vist les cares en una ocasió amb anterioritat, l’alemany semblava no conèixer al jugador que tenia davant. Rafa va demostrar que està en el camí correcte, jugant molt àgil de peus, amb bon canvi de direcció de moviments i escurçant la durada dels punts amb cops guanyadors buscant les línies.