Notícies

Nadal, Ferrer i Almagro ja són a semifinals del Godó

Rafa Nadal ha donat un pas més en la seva carrera per recuperar el títol de campió del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeo Conde de Godó en superar sense problemes al tennista francès, Gael Monfils, setè favorit per 6/2 i 6/2.

També David Ferrer ha complert el pronòstic i ha derrotat de forma convincent al sisè favorit, l’austríac JurgenMerltzer per 6/3 i 6/3.

El darrer jugador espanyol en aconseguir la classificació ha estat el murcià Nicolas Almagro, vuitè cap de sèrie, quen un duel fratricida s’ha desfet d’un físicament minvat,  Juan Carlos Ferrero per 6/3 i 6/3.

L’únic jugador espanyol que no ha pogut superar el creuament de quarts de final ha estat el tennista del RCT Barcelona-1899, Feliciano López que ha caigut davant del jugador revelació del torneig , el croata  Ivan Dodig que ha guanyat el partit per 6/4, 2/6 i 6/4.

Dodig serà el rival de Nadal en semifinals mentre que l’altre semifinal la disputaran David Ferrer i Nicolas Almagro, amb la qual cosa, si Dodig no dona la gran sorpresa eliminant Rafa Nadal, ja es pot parlar d’una nova final entre tennistes espanyols.

Rafa Nadal ja està a semifinals.

Share