Notícies

Nadal: "És impossible parlar de favorits ara"

El manacorí Rafa Nadal va apuntar que en aquest moment és “impossible parlar de favorits” al Masters 1000 de Tennis de Roma, ja que el torneig just comença i en ell s’han donat cita alguns dels “millors jugadors” del circuit, convertint-lo en una competició “oberta”.
Nadal així ho va manifestar en una roda de premsa prèvia a la seva participació en el torneig del Foro Itálico i en la qual va reiterar que va lamentar profundament el haver de renunciar al torneig Comte de Godó, la seva “casa” i el seu “club”.
L’espanyol va assenyalar que el calendari segueix sent “molt difícil”, ja que les diferents competicions estan col·locades molt juntes i va ressaltar el dur que és jugar tres setmanes seguides.
Preguntat per l’estat físic en què es troba ara, Nadal va assegurar que se sent “bé” i que la seva decisió de renunciar a Barcelona és perquè ara tracta de pensar “més enllà del proper dia o de la setmana que ve”.
Sobre com afronta el proper Roland Garros, a qui aquest any no arriba per defensar el títol de campió, Nadal va explicar que per a ell no hi ha alguna diferència respecte als anys anteriors.
“La pressió i el sentiment no canvien. L’objectiu és el de jugar el meu millor tennis i obtenir els millors resultats”, va assenyalar el tennista. No obstant això, Nadal va apuntar que Roland Garros encara queda molt lluny i que ara està concentrat “a Roma”.
Share