Nadal es col·loca en quarts de final després de derrotar el sud-africà Anderson

Rafael Nadal ha passat a quarts de final de la Copa Rogers de Toronto en derrotar avui per 6-2 i 7-6 (6) el jugador sud-africà Kevin Anderson en 102 minuts.

El número u mundial ha començat el partit dominant amb facilitat a Anderson, número 87 del rànquing de l’ATP i procedent de la prèvia.

En el primer parcial Nadal ha estat capaç de bloquejar les canonades d’Anderson, un ros llargarut de 2,03 metres d’alçada que s’enganxava treguis a 220 quilòmetres per hora, i aprofitar-se dels nombrosos errors no forçats del sud-africà per anotar el set.

Però en la segona mànega, Nadal s’ha complicat el partit al perdre el seu servei quan anava per davant (4-3) el que ha permès que Anderson es despertés i comencés a tires boles a les línies.

El sud-africà s’ha posat fins i tot a dalt en el marcador (5-6) però el de Manacor ha aconseguit recuperar les sensacions del primer set i s’ha endut el partit en la mort sobtada.

A peu de pista després de finalitzar el partit, Nadal ha dit que els serveis del sud-africà “eren difícil de controlar, increïble, molt difícil de respondre” però que en el primer set ha jugat bé.