Notícies

Nadal domina a Feliciano amb el seu servei

Rafa Nadal, primer cap de sèrie, es va classificar per als quarts de final del US Open després de derrotar còmodament a Feliciano López, cap de sèrie número 23, per 6-3, 6-4 i 6-4. Nadal va estar especialment encertat amb el seu servei amb el qual va guanyar el 90% dels punts jugats amb el primer servei i va aconseguir nou ‘aces’, només un menys que un gran sacador com és Feliciano López.
Nadal començar decidit a posar terra pel mig des del principi i ho va aconseguir trencant en blanc el primer servei de Feliciano i col·locant-se amb un 3-0 de sortida.

Tanmateix, el toledà va anar entrant en joc poc a poc i va disposar d’un 15-40 en el cinquè joc que no va aprofitar i aquí es van acabar les seves opcions, perquè Rafa va mantenir l’alt nivell exhibit en aquest torneig amb el seu servei i es va apuntar el primer set.
En el segon parcial, Feli va tractar de seleccionar millor les seves pujades a la xarxa i va mantenir més el joc des del fons de la pista, des d’on va oferir més resistència del que s’esperava, encara que el partit sempre va estar controlat per un Nadal cada vegada més segur en el seu joc, qui va tenir prou amb un ‘break’ en el cinquè joc per posar-se dos sets a zero.
A la tercera mànega, el toledà va resistir amb el seu servei, tot i que Nadal va gaudir de quatre boles de ‘break’, però en el novè joc el balear ja no va deixar escapar més ocasions i, després de trencar el servei de Feliciano, va tancar el set amb el seu servei en 2 hores i 8 minuts.
En els quarts de final l’espera de nou un tennista espanyol, en aquesta ocasió Fernando Verdasco, a qui sempre ha guanyat en les deu vegades que tots dos s’han enfrontat.

Share