Notícies

Nadal comença guanyant a Kohlschreiber

Rafa Nadal, número tres del món, va aconseguir el seu bitllet per a la tercera ronda del torneig de Roma, quart Masters 1000 de la temporada i segon sobre terra batuda, després de desfer-se còmodament de l’alemany Philipp Kohlschreiber en dues mànegues (6-1 i 6-3), tornant a oferir un nivell de joc altíssim.
I és que el manacorí, recentment guanyador a Montecarlo, va resoldre el primer partit al “Foro Italico”, on busca jugar a un alt nivell, amb una actuació contundent i inapel·lable, com acostuma sobre la seva superfície preferida.
Molt concentrat va sortir Nadal a la pista central del complex italià, no va trigar gaire a recordar la gran imatge oferida la passada setmana a Montecarlo, on va arrasar sense miraments a tots els seus rivals.
Ferm amb el seu servei i inabordable en els pilotejos des del fons de la pista, Kohlschreiber no trobava antídot per poder fer-se fort davant el número tres del rànquing munidal, que li va passar per sobre en el primer set (6-1), en tot just mitja hora de joc.
Share