Notícies

Nadal, cap de sèrie número 1 en el US Open

El tennista mallorquí Rafa Nadal partirà com a primer cap de sèrie en el US Open, el darrer ‘Grand Slam’ de la temporada, que es disputarà a partir del 30 d’agost a Flushing Meadows, i on sis jugadors de la ‘Armada’ gaudiran de la condició de preclassificat.

Federer, amb el 2

El número u del món afronta l’últim ‘gran’ de l’any, i l’únic que encara falta en el seu palmarès, com a principal favorit per la qual cosa anirà per la part esquerra del quadre. El suís Roger Federer, flamant vencedor a Cincinnati, serà el segon cap de sèrie en una cita on ha disputat sis finals consecutives, amb cinc títols, caient l’any passat davant l’argentí Juan Martín del Potro, que lesionat no podrà defensar la seva corona.

A més, Novak Djokovic partirà com a tercer favorit per davant de l’escocès Andy Murray, finalista en l’edició de 2008. Mentre que el nord-americà Andy Roddick, guanyador a Nova York el 2003, és la principal figura local, com a desè preclassificat.

Set caps de sèrie espanyols

Entre els espanyols Fernando Verdasco (8), David Ferrer (10), Nicolás Almagro (14), Albert Montañés (21), Juan Carlos Ferrero (22) i Feliciano López (23) seran els caps de sèrie

Share