Notícies

13è en absoluts i 7è en infantils per a Espanya en el Mundial de Tennis Platja a Moscou

La selecció espanyola absoluta de tennis platja ha acabat en la posició número 13 en el 7è Campionat del Món per Equips de tennis platja, que s’ha celebrat aquesta setmana passada a Moscou. En la prova juvenil per a jugadors menors de 14 anys Espanya ha ocupat la 7a posició.

L’equip estatal ha comptat amb una bona representació del #tennisplatjacatalà.

7 han estat els tennistes amb llicència catalana que han format part de l’equip espanyol: Carol Miranda, del Beach Tennis Barcelona ClubVíctor Durán, Anna Costa i Maria Serracanta del Club Tennis Platja Girona-Salt, així com Jordi Vega, Gerard Rodriguez, i Santi Puente.

En categoria absoluta, la selecció estatal va debutar amb victòria sobre Suïssa (3-0) però quedava fora dels quarts de final en perdre a la ronda següent amb Alemanya (3-0). En la lluita per un lloc entre el 9è i el 16è, tornava a perdre amb Polònia (2-1) i superava a Holanda (3-0) i Portugal (2-0).

En la competició Sub’14, l’equip ha estat integrat pels campions nacionals: els barcelonins Jordi Vega, Víctor Durán, Anna Costa i Maria Serracanta, amb Mohammed Douiri a les funcions de capità.

Els títols han estat per al Brasil en categoria absoluta i Itàlia en la juvenil, després de vèncer en les seves respectives finals a Itàlia i França.

 

Share