Notícies

MOYA/QUINTANA I SASTRE/VELASCO, CAMPIONS DE LA PROVA II DEL CIRCUIT CATALÀ DE TENNIS PLATJA

El Club Nàutic Masnou va acollir el passat diumenge 16 de febrer, la segona prova del Circuit Català de Tennis Platja. 34 parelles representants dels clubs catalans de tennis platja català van participar-hi.

En el quadre masculí de 1a divisió, els campions varen ser la parella formada per Àlex Moya i Sebastián Quintana, superant en la final a Àlex Albors i  Carlo Soavi per 6/2 1/6 (10-7).  En la ronda de semifinals, la parella Moya/Quintana, que partia com a cap de sèrie número 3 del torneig, superava a la parella Pol Filella i Santi Puente per 6/4 1/6 (10-4), mentre que Albors/Soavi superava en una duríssima semifinal als principals favorits, la parella Victor Martinez/Gael Rodríguez, per 6/3 1/6 (19-17).

En el quadre de consolació, la victòria fou per a la parella Casas/Serra, que varen superar a Márquez/Costa per 2/6 6/3 (10-2).

Per la seva banda, en el quadre femení de 2a divisió, victòria per a la parella formada per Ivonne Sastre i Helena Velasco, que varen superar en la final a Carrie Romero i Belen Sanz per 7/6(5)  6/3.  Sastre/Velasco havien superat en semifinals a Laura Casamajor / Mireia Casamajor per 6/4 6/1, mentre que Romero/Sanz superaven a Jatta Kekkonen / Gabriela López per 6/1 7/5.

Finalment, en el quadre de consolació de 2a divisió femenina, victòria per a la parella Pala/Hass, superant a Korkotashvili/Cusumano per 6/3 6/4.

Share