Notícies

Mor, Toni Corominas.

La gran família del tennis català plora avui la irreparable pèrdua que suposa la mort d’Antoni Coromines, una excel·lent persona que va oferir bona part de la seva vida a treballar pel bé del nostre esport.La majoria dels bons afeccionats recordaran la omnipresent figura del “Toni” a les instal·lacions del seu club de sempre, el RCT Barcelona-1899, especialment activa durant la celebració del Trofeu Conde de Godó, convertit en “pare i mare” de tots els participants, i també la seva veu als equips de megafonia, tot reclamant la presència dels jugadors a les pistes.

La seva natural amabilitat i la seva absoluta eficàcia el va fer ser reclamat per l’equip espanyol de Copa Davis durant molts anys, servei que, en la darrera final de Copa Davis al Palau Sant Jordi li va ser reconegut amb la concessió de la Medalla d’Or de la Real Federación Española de Tenis.
Així mateix, la tasca de Toni Corominas va ser reconeguda per l’Associació de Periodistes de Tennis, que en la darrera edició de la Gala celebrada a les Caves Segura Viudas, li va imposar la insígnia d’or de l’APT, en reconeixement dels seus molts mèrits i en agraïment a la seva perpetua disponibilitat per ajudar als professionals de la informació en la seva tasca.
Vagi aquí el nostre condol a tota la seva família, als seus companys de club i a tots els afortunats que gaudien de la seva amistat. Avui, al Tanatori de Collserola acomiadarem el seu cos però el seu esperit continuarà a les pistes del seu club, especialment vigilant de que el “seu” Godó continui sent un dels tornejos millor valorats pels tennistes professionals.
Descansa en pau, amic Toni.

Share