Notícies

Montañés s'acomiada de Wimbledon

Novak Djokovic va complir amb els pronòstics i va acabar amb el camí del català Albert Montañés en la tercera ronda de Wimbledon en imposar-se per 6-1, 6-4 i 6-4.
El de Sant Carles de la Ràpita només va aguantar tres jocs davant Djokovic, que va signar el primer break en el quart joc (3-1) i va rubricar el seu avantatge en el sisè (5-1) per endur-se el primer set amb comoditat.
En el segon, ho va tenir encara més fàcil en obrir amb un trencament que no va tenir problemes a conservar, caminant amb fermesa cap al triomf parcial de la segona mànega (6-4), per la seva solidesa al servei.
El tercer set va tenir idèntic guió. El serbi va aconseguir trencar el servei de Montañés en el joc inicial i no va patir per tancar el partit amb un nou 6-4, davant d’un Montañés que no va gaudir de cap bola de ‘break’ en tot el partit i que va posar fi a la seva aventura a l’All England Tennis Club per aquest any, davant un dels favorits al títol.
Per Montañés, no hi va haver dubtes que el seu oponent “ha estat còmode durant tot el partit. Veia que feia el que volia. Ha fet molts winners (un total de 37 enfront dels 26 del català) i la veritat és que en tot moment ha anat per davant i això dóna molta tranquil·litat “.
“Jo he intentat seguir i intentar fer algun break’, però ell m’ha començat a trencar d’entrada, en cada set i això és complicat, però intentar-ho, ho hem intentat i no he baixat els braços en cap moment i no ha pogut ser . Per a la propera “, va explicar.

Share