Notícies

Montañés revalida el seu títol a Estoril

El tennista català, Albert Montañés, es va proclamar campió del ATP World Tour-250 disputat a Estoril, revalidant d’aquesta forma el títol aconseguit la passada temporada.

El de Sant Carles de la Rapita, que sortia com a quart favorit, va derrotar a la final al portuguès Frederico Gil per 6/2, 6/7(4) i 7/5.

La clau del títol pel tennista del RCT Barcelona-1899 va estar a les semifinals quan va haver de enfrontar-se  al principal favorit i número 1 mundial, el suïs Roger Federer, a qui va derrotar  en dos sets per 6/2 i 7/6(5). Montañés, classificat directament per la segona ronda, va derrotar el castellonenc Daniel Gimeno per 6/1 i 6/2 als vuitens de final i a l’uruguaià Pablo Cuevas als quarts per 6/4 i 6/3.

Aquest és el quart títol ATP pel català que anteriorment havia aconseguit guanyar el torneig holandès d’Amersfoort, l’any 2008 i els de Bucarest i Estoril la passada temporada.

L’èxit català va ser total ja que la prova de dobles la va guanyar Marc López fent parella amb el canari David Marrero en derrotar als primers favorits, el també català Marcel Granollers i l’uruguaià Pablo Cuevas per 6/7 (1), 6/4 i 10-4.

Montañés revalida el seu títol a Estoril

Share