Notícies

Montañes campió de la “Mercedes Cup”

El tennista del RCT Barcelona-1899, Albert Montañés, es va proclamar campió de la “Mercedes Cup” un torneig ATP World 250, dotat amb 450.000€ en premis que es va disputar a la localitat alemanya de Stuttgart en pistes de terra batuda.

El de Sant Carles de la Rapita, que figurava com a cinquè favorit, va derrotar a la final al francès Gael Monfils, tercer cap de sèrie, que es va retirar per uns problemes al seu canell dret, quan el nostre jugador havia guanyat el primer set per 6/2 i perdia per 2 a 1 en el segon.

El català ha demostrat un gran nivell en aquest torneig on va haver de superar l’alemany Petzschner i l’argentí Chela en les dues primeres rondes. A quarts de final, Montañés va sorprendre el segon favorit, l’austríac Jurgen Melzer al que va derrotar per 6/4 i 6/1. A les semifinals, el nostre representant va superar el valencià Juan Carlos Ferrero, quart cap de sèrie, per 6/3 i 7/6(6). Aquesta victòria suposa pel tarragoní la consecució d’un premi de 72.150€, 250 punts ATP i un espectacular Mercedes descapotable.

Aquest es el segon títol de la temporada pel jugador català que ja es va imposar a la final d’Estoril on va derrotar Roger Federer.

Montañes campió de la “Mercedes Cup”

Share