Miquel Pérez i Cristina Mayorova, Campions de Catalunya Benjamins 2011

Els tennistes del CT Salt-Les Guixeres, Miquel Pérez i Cristina Mayorova, es van proclamar Campions de Catalunya Benjamins, competició que es va disputar a les pistes de l’Accentennis Cornellà.

Miquel Pérez, segon cap de sèrie, va derrotar a la final al tennista del CN Sant Cugat, David  Puigdemasa, màxim favorit de la competició, per 6/3 i 7/5. Per arribar a la final, Pérez havia derrotat en semifinals al representant del CT Girona, el cinquè favorit, Carles Vidal, per 6/3 i 6/1 mentre que Puigdemasa s’havia desfet en la penúltima ronda  al jugador del CT Barcino, Ernest Rocabert, per 6/0 i 6/1.

Pel que fa a la competició femenina, no va haver sorpresa i Cristina Mayorova va fer honor a la seva condició de primera cap de sèrie en imposar-se a la final a la tennista del CT Lleida, Ares Teixidó, tercera favorita, per 6/3 i 6/4. La campiona va arribar a la final en vèncer en semifinals a l’altra bessona Teixidó, Aran, quarta favorita, per 7/5 i 6/4, mentre que Ares Teixidó, s’havia desfet de la segona cap de sèrie, la tennista del CT Salt-Les Guixeres, María Pages, per 7/5 i 6/4, evitant d’aquesta forma una final entre companyes de club.

Finalment, la prova de dobles masculins la va guanyar la parella formada pels jugadors del CE Laietà, Borja Miralles i Jorge Plans que van derrotar a la final als jugadors del CT Farners, Arnau Comas i Pol Feixas, per 7/6(9) i 6/2. No es va jugar la competició de dobles femenins per manca d’inscripcions.