Milà, Campió d’Espanya Aleví; Payola, Subcampiona.

El tennista del CE Laietà, Marc Milà, primer cap de sèrie, es va proclamar campió d’Espanya aleví en imposar-se a la final de la competició disputada a les instal·lacions de la FCT a Cornellà.

Milà va superar en el darrer partit al jugador balear David Català, cinquè favorit, per 6/4 i 6/3.

Malauradament no es va produir  la prevista final entre tennistes catalans donat que el representant del CT de la Salut, Eduard Güell, segon favorit, va caure als quarts de final davant el castellà Javier Poyatos per 3/6, 7/6(6) i 6/4, desprès d’haver disposat de bola de partit,

Català, que als quarts de final havia superat al també jugador del CT de la Salut, Pol Amorós, tercer cap de sèrie, per 6/4 i 6/3 va derrotar  en semifinals a Poyatos per 7/5 i 7/5, mentre que Milà va guanyar en la penúltima ronda al basc Divar per 6/1 i 6/2.

Milà va aconseguir el doblet, ja que formant parella amb Eduard Güell, va derrotar a la final de dobles a la parella Poyatos/Valiente per 6/7(10), 6/1 i 10-8.

I en categoria femenina, es va produir la sorpresa ja que la tennista del CT Olot, Julia Payola, màxima favorita, va caure a la final davant de la representant  de Cantabria, Cristina Bucsa, per 6/4 i 6/2.

Bucsa s’havia imposat en semifinals a la tennista del CT de la Salut, Alba Cortina, cinquena cap de sèrie, per 6/2 i 6/2 mentre que Payola s’havia desfet de la canària Marta Cañas per 6/1 i 6/0.

El que sí va aconseguir Julia Payola és el títol de dobles ja que al costat de Cañas va superar a la final a las segones favorites, la murciana Beatriz López i la catalana Alba Cortina, per 6/0 i 6/2.