Notícies

MIGUEL AVENDAÑO I VICTÒRIA JIMÉNEZ, CAMPIONS DEL TROFEU ALBERT COSTA 2018

Miguel Avendaño i Victòria Jiménez s’han proclamat avui al migdia campions del XXIXè Torneig de Setmana Santa-XVIIIè Trofeu Albert Costa de tennis en categoria sub 13.

Les pistes centrals del Club Tennis Urgell han acollit dos finals excepcionals entre els quatre millors jugadors de l’edició 2018.

En la categoria femenina, Victòria Jiménez s’ha desfet per 6-3 i 6-1 de Sara Dols. La jugadora andorrana ha jugat un partit impecable i no ha donat cap opció en cap moment a la balear. Aquest matx és el que ha finalitzat primer, donat que els nois han anat al tercer set.

Miguel Avendaño ha anat de menys a més per guanyar i rebre el trofeu de mans de l’ex jugador Albert Costa. El madrileny ha començat cedint el primer set davant Iker Sevilla per 4-6. El valencià Sevilla ho ha donat tot per guanyar per la via ràpida, però en el segon set, Avendaño s’ha refet i l’ha guanyat empatant el partit per 7-5.

Amb aquesta igualtat al marcador s’ha procedit a anar al tercer set. El jugador de la Federació Madrilenya de Tennis s’ha posat ràpidament amb un 4-2 i ha començat a teixir el seu triomf per 6-3 davant un Iker Sevilla que també ha desplegat un gran joc a les pistes del Club Tennis Urgell.

Prop d’un centenar d’aficionats han presenciat unes molt bones finals del Trofeu Albert Costa.

Per finalitzar, l’entrega de trofeus ha estat protagonitzada pels finalistes i guanyadors, que han rebut els seus premis de mans d’Albert Costa, la seva mare Rosa Casals, la presidenta del CT Urgel, Blanca Nos, i el responsable de l’àrea esportiva de l’entitat, Vicente Traid.

NOTICIA I FOTO. CT URGELL

ABA7187B-4C02-4615-A4D4-0B971CBD3818

Share