Notícies

Miguel Àngel López, cau a la final del Campionat d’Espanya Absolut

Miguel Àngel López, jugador del Cercle Sabadellès-1856, que no figurava  a la llista de favorits, es va classificar per a la final del Campionat d’Espanya Absolut disputat al CT Albacete.

El tennista alacantí va caure a la final davant del representant del CT Chamartín, Daniel Monedero, quart cap de sèrie,  per un ajustat marcador de 0/6, 6/3 i 7/6(8).

López va derrotar en primera ronda a Jorge Hernando i en segona, es va trobar amb el tercer favorit, el madrileny Quino Muñoz, a qui va vèncer per  6/0 i 6/2. A quarts de final va derrotar al setè favorit, Evaristo Pérez, per un doble 6/4 i ja a les semifinals va arrodonir la seva actuació derrotant al jugador del CT de la Salut Carles Poch en un duríssim partit en el que es va acabar imposant per 6/7(1), 7/6(4) i 6/2.

Monedero va arribar a la final en derrotar en semifinals a un altre jugador del Cercle Sabadellès-1856, Ivan Esquerdo, per 6/3 i 6/2.

Cal destacar que el primer favorit, el tennista català del RCT Barcelona-1899, Beto Martin va posar fi a la seva brillant carrera professional en aquesta competició en caure en segona ronda davant d’un jugador emergent com és el valencià Andrés Artuñedo, per 1/6, 7/6 (9) i 6/0.

El titol de dobles va ser per a la parella formada pel jugador del CT de la Salut Carles Poch i el tennista del CT Tarragona David Marrero, primers favorits,  que es van imposar als madrilenys Monedero i Muñoz per 6/1 i 6/4.

Miguel Ánel López, subcampió d'espanya 2010

Share