Notícies

"Mico" Margets rep el Reconeixement de la Federació Catalana de Tennis.

A les instal·lacions del David Lloyd – Club Turó, en el marc de la celebració de la segona jornada del “Barcelona Ladies Open”, la Federació Catalana de Tennis ha volgut reconèixer els molts mèrits de Miquel Margets, seleccionador espanyol femení i capità de la Copa Federació des de l’any 1993 i la seva total implicació amb el tennis femení.
L’actual junta directiva de la FCT sempre s’ha mostrat molt interessada i preocupada pel desenvolupament del tennis femení i es per això que ha decidit atorgar aquest reconeixement a un excel•lent tècnic que en els darrers anys s’ha abocat a treballar pel tennis femení.
Al senzill però entranyable acte han estat presents el President de la RFET, José Luis Escañuela, que ha pronunciat paraules d’elogi cap a Margets, l’equip dirigent del “Barcelona Ladies Open”, Arantxa i Marisa Sánchez Vicario i José Luis Rivera, Jordi Arrese i Albert Costa, directors tècnics de la RFET i de la FCT i l’Ambaixador del tennis Català, Andreu Gimeno, entre d’altres entre els que hi havia tècnics, directius de la FCT i una petita representació de la premsa especialitzada.
En el seu discurs, el President de la FCT, Francesc Orriols ha manifestat la seva admiració i el seu agraïment vers “Mico” Margets i ha manifestat que no van existir dubtes per part de la Junta Directiva a l’hora de triar Margets com a mereixedor d’aquest Reconeixement. Orriols ha fet un encès elogi de la figura de Miquel Margets i ha destacat el fet de que, per a les tennistes espanyoles, el tècnic és, al mateix temps, capità, mestre i amic.
“Mico”, emocionat, ha agraït aquestes paraules i també la presencia de tantes i tantes cares amigues en aquest sentit homenatge.
En el decurs de l’àpat posterior, les animades converses han tingut el “Barcelona Ladies Open” com a principal argument tot recordant que ja està confirmat que la final d’aquest gran torneig es disputarà a les tres de la tarda del proper dissabte i que cal esperar la presencia d’una bona quantitat de públic per donar el relleu que mereix el principal torneig de tennis femení que es disputa a casa nostra.

Share