Notícies

MÉS DE 200 ASSISTENTS EN LA DIADA DEL TENNIS LLEIDATÀ, CELEBRADA AL CT LLEIDA

En el marc del Catalonia Open WTA 125 – Torneig Internacional Terres de Lleida, el Club Tennis Lleida va acollir el passat divendres 3 de maig la Diada del Tennis Lleidatà, que va comptar amb més de 200 assistents. Entre els quals, cal destacar la presència de Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Lourdes Ravetllat, Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física; Sandra Marco, Diputada d’Igualtat de la Diputació de Lleida; Jackson Quiñonez, Regidor d’Esports i Cooperació de l’Ajuntament de Lleida; Melissa Pine, Vicepresidenta d’Operacions WTA 125; José Luis Solans, President del club amfitrió; a més d’Arantxa Sánchez Vicario, extennista professional i ambaixadora del Tennis Català.

Durant la gala, com és habitual, es va fer un reconeixement als equips campions i finalistes de la Lliga Terraferma/Campionats Provincials per Equips, així com a clubs, jugadors i jugadores pels seus èxits a nivell català, estatal i internacional. En l’apartat d’equips, el Club de Tennis Urgell, Club de Tennis Mollerussa, Sícoris Club, CN Lleida i el Club Tennis Lleida van rebre la sea distinció. Iñaki Masip, Álvaro García, Maria Pardo, Cèlia Torrelles, Victor Palomar, Bruno Melé, Astrid Roges, Oleguer Roger, Zenaida Ruiz i Amadeu Jordi Piqué també van ser reconeguts pels seus excel·lents resultats. El CT Lleida, el CN Lleida i el Club de Tennis Urgell també van rebre una placa que els acredita com a Club d’Excel·lència del Tennis Català.

Per últim, es va retre un reconeixement a Duaita Prats per la seva trajectòria professional com a pionera i referent del periodisme esportiu especialitzat en tennis.

Imatges de la diada. 

 

Share