Notícies

MÉS DE 200 ASSISTENTS EN LA 42ª EDICIÓ DE LA DIADA DEL TENNIS CATALÀ

El divendres 7 de juny es va celebrar la 42a edició de la Diada del Tennis Català a les instal·lacions del CE Emilio Sánchez. Un cop més, va tornar a ser tot un èxit, amb més de 200 assistents en representació de diferents clubs d’arreu de Catalunya. Una cita que va servir per homenatjar als equips campions de Catalunya de l’any 2023, així com per mostrar l’agraïment i reconeixement a diferents actors del nostre esport per la seva contribució al Tennis Català.

En aquesta Diada, també hi van ser presents el representant de la SGEiAF de la Generalitat de Catalunya, Aleix Rom; el Gerent de l’Àrea d’Esports i Activitat Física de la Diputació de Barcelona, Santi Sarraute; el Responsable d’Atenció a les Federacions de la UFEC, Ignasi Costa; la Presidenta de l’Emilio Sánchez Club Esportiu, Marisa Sánchez Vicario; així com Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis.

Enguany, els clubs premiats han estat el RCTB-1899, el CT Tarragona, el Cercle Sabadellès 1856, el CT Barcino, el CT Sabadell, el CT Vic, el Centre Atlètic Laietània, el CE Laietà, el CT Lleida, el CN Lleida, el RC De Polo de Barcelona, l’Emilio Sánchez Club Esportiu, el CT Mataró, el CT Reus Monterols, el CT Girona, el CT de la Salut 1902, el CE Valldoreix, el CT Andrés Gimeno, el CTN Sant Cugat i el David Lloyd Club Turó.

Seguidament, va ser el moment de reconèixer a tots els Clubs d’Excel·lència del Tennis Català. En total en són 34, dels quals 12 són de les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona i ja ho van rebre en la Diada Provincial. El president de l’FCT va entrega una placa a l’Atlètic Terrassa Hockey Club, el CT Barcelona-Teià, el CD Terrassa Hockey, el CE Valldoreix, el Cercle Sabadellès 1856, el Tennis Club Badalona, el CT Barcino, el RCTB-1899, el CT Cerdanyola, el CT Els Gorchs, el CT Andrés Gimeno, el RC Polo de Barcelona, el CT Mataró, el CT Sabadell, el CT de La Salut 1902, el CT Torelló, el CT Vic, el CT Vilanova, l’Emilio Sánchez Club Esportiu, Tennis Padel Hospitalet, CE Laietà i el CE Mas Ram.

A continuació, es va retre un reconeixement a Felip Ródenas, per la seva tasca com a Vicepresident de la RFET, sent ara president del CT de La Salut 1902 des de l’any 2013; Pere Riba, per a la seva nominació com a tècnic de l’any 2023 al circuit WTA; i Jesús Pérez, per a la seva trajectòria com a President del Tennis Club Badalona.

El tradicional sorteig, amb diferents productes de les cases col·laboradores amb l’FCT, com HEAD, Tennis-Point o Greencourt, van posar punt final a aquesta gala, que va servir un cop més per posar en valor la força del Tennis Català.

Imatges de la Diada

Share