Notícies

MÉS DE 150 ASSISTENTS EN LA DIADA DEL TENNIS LLEIDATÀ CELEBRADA AL CT URGELL

Les instal·lacions del CT Urgell van ser l’escenari el passat divendres 30 de juny d’una nova edició de la Diada del Tennis Lleidatà. La Diada va comptar amb la presència de l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa; el regidor d’esports, Jackson Quiñónez; el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo; el delegat territorial de la FCT, José Luis Solans; així com el president del club amfitrió, Óscar Villaverde. A més de presidents, directius i jugadors i jugadores d’altres clubs. En total, unes 150 persones es van aplegar per assistir al reconeixement als equips campions de la Lliga Terraferma, així com a clubs, jugadores i jugadores pels seus èxits a nivell català, estatal i internacional.

Pel que fa als guardons corresponents als campions i subcampions de la Lliga Terraferma – Campionat Provincial per Equips 2022, els clubs reconeguts van ser el  Club Natació Lleida, el Club Tennis Lleida, el Club Tennis Mollerussa i el Club Tennis Urgell.

Quant als premis individuals, es van entregar reconeixements a Iñaki Masip (campió d’Espanya Sènior +50), Antonio Carreño (subcampió d’Espanya Sènior +85 i campió de Catalunya Sènior +85), Álvaro García (finalista al Campionat de Catalunya Aleví i campió de Catalunya Aleví de Dobles), Maria Pardo (finalista al Campionat de Catalunya S15 de Dobles), Cèlia Torrelles (campiona de Catalunya Infantil de Dobles, campiona de Catalunya Infantil de Dobles mixt i finalista al Campionat de Catalunya S15 Dobles), Víctor Palomar (finalista al Campionat de Catalunya Infantil de Dobles i finalista al Campionat de Catalunya S15 de Dobles), Astrid Roges (campiona de Catalunya S11 i campiona de Catalunya S11 de Dobles) i Zenaida Ruiz (campiona de Catalunya S11 de Dobles). També va rebre un reconeixement el Club Natació Lleida per la seva actuació als diferents Campionats de Catalunya per Equips.

 

Imatges de la Diada. 

Vídeo de la Diada. 

Share