Notícies

MERITXELL TEIXIDÓ I ARNAU MARTÍNEZ, CAMPIONS DE CATALUNYA INFANTIL

El passat diumenge 23 de maig, el CE Sánchez Casal va acollir les finals del Campionat de Catalunya Infantil Trofeu Manuel Alonso.  En el quadre femení, la victòria fou per la lleidatana i tercera cap de sèrie, Meritxell Teixidó. La tennista del RCTB1899, va superar en una dura la final a la principal favorita, la barcelonina Neus Torner, per 7/5 3/6 6/4. Per la seva banda, en el quadre masculí, la victòria fou per Arnau Martinez (RCTB1899), segon cap de sèrie,  que en la final va superar al tercer favorit, el tennista del CT Barcino Valentín González-Galiño, per 6/3 5/7 6/1.

També es varen celebrar les finals del quadre B del torneig, amb victòria per Martina Vázquez (RC Polo) sobre Carla Anton (Topten Tennis Club), per 6/3 6/4 en el quadre femení i per Victor Miquel (CT Els Gorchs) sobre Daniel Fraile (CN Lleida) per 6/1 6/4 en el quadre masculí.

Finalment, en els quadres de dobles, victòria per Christopher Christophe/Álvaro Jimenez sobre José Ignacio Cuevas/Arnau Martínez per  6/1 6/4, de Mertixell Teixidó/Neus Torner i de Natalia Madrid/Lluis López sobre Arantxa Rodrigo/Arnau Martínez per 6/1 6/7(4) 10/5.

 

Share