Notícies

Max Alcalá i Alejandra Ferrer, campions de la prova inaugural del Mútua Madrid Open Sub 16, celebrada al Club Tennis Urgell

Captura de pantalla 2017-10-02 a las 12.19.36

Max Alcalá i Alejandra Ferrer s’han proclamat campions de la prova inaugural del Mútua Madrid Open Sub 16, celebrada al Club Tennis Urgell, i han aconseguit el bitllet que els permetrà disputar (amb totes les despeses pagades) la fase final del circuit que tindrà lloc a la Caixa Màgica coincidint amb els últims dies del Mútua Madrid Open (del 10 al 13 de maig de 2017). Tots dos jugadors, es trobaran a Madrid amb els vencedors de les altres 15 proves on intentaran proclamar-se campions del circuit i rebre el premi final juntament amb els guanyadors dels tornejos ATP i WTA. Max i Alejandra succeeixen en el palmarès de Lleida a Ares Teixidó i a Carles Hernández, campions d’aquesta prova en l’anterior edició.

Després d’un cap de setmana intens que va intercalar altes dosis de calor amb alguns ruixats, els afeccionats i socis del Club de Tennis Urgell han gaudit de dos finals plagades d’un enorme talent en el qual ha quedat evidenciat un elevadíssim nivell de tennis.

Max Alcalá, que fa dos mesos es va proclamar en aquestes mateixes pistes Campió de Catalunya sub-15 i partia com a principal cap de sèrie, s’ha vist superat en el primer set 6-4 pel gran tennis d’Oriol Fillat. Tots dos jugadors, pertanyents al Club de Tennis Cabrils, es coneixien perfectament i han mantingut una aferrissada i esportiva baralla tenística, que ha acabat amb la remuntada d’un Max Alcalá que es va acabar portant el partit 4-6, 6-0, 6-0.

En la final femenina la Campiona de Catalunya Sub 15 Marta Torres no va poder sobreposar-se als problemes físics que arrossegava i ha abandonat entre llàgrimes quan perdia 6-0, 3-0 davant una Alejandra Ferrer que va mantenir el nivell desplegat al llarg de tot el torneig.

Share