Notícies

Màster Estatal i Campionat d’Espanya Juvenil de Tennis Platja

Màster Estatal de Tennis Platja

Els dies 28 i 29 d’abril, Vera (Almeria), acollirà per segona vegada consecutiva el Màster Estatal de Tennis Platja.

Les 16 parelles (8 masculines, 8 femenines) que van arribar a quarts de final del Campionat d’Espanya Absolut (1ª Fase), s’enfrontaran el 28 i 29 d’abril a Vera, disputant no només el títol, sinó també la possibilitat de representar a Espanya en el Campionat Europeu de Tennis Platja. Les 2 parelles finalistes de cada categoria ens representaran a Jurmala (Letònia) el proper mes de juliol.

Màster Estatal de Tennis Platja
Tota la informació »

Campionat d’Espanya Juvenil de Tennis Platja

Paral·lelament, es disputarà també el Campionat d’Espanya Juvenil de Tennis Platja a les Categories sub-18 i Sub-14.

L’any passat, amb la posada en marxa de la competició juvenil, vam poder veure que les noves generacions de diferents províncies ja vénen trepitjant fort. Són molt bones notícies per a tots els que estimem aquest esport, i aquest any esperem veure l’evolució de júniors i infantils i per descomptat també conèixer a nous jugadors d’aquestes categories.

Les dues parelles campiones de la categoria sub-18 (una masculina i una altra femenina) representaran la RFET al Campionat Europeu de Tennis Platja que tindrà lloc a Jurmala (Letònia) el proper mes de juliol.

I les dues parelles campiones de la categoria sub14 (una masculina i una altra femenina) representaran a l’equip espanyol en el Campionat del Món de Tennis Platja per equips, que se celebrarà de nou a Moscou el proper mes d’agost.

Campionat d’Espanya Juvenil de Tennis Platja
Tota la informació »

S’espera una nombrosa representació catalana

Esperem un nombrosa representació catalana al Master i al Campionat d’Espanya Sub-18 i Sub-14 de Tennis Platja.

 

 28782954_405411406550198_4679050591895289856_o
 
Share