Notícies

CELEBRADES LES FINALS DEL MÀSTER DEL CIRCUIT JUVENIL ESTIU FCT

La Reial Societat Pompeia de Tennis, ha estat seu els dos darrers caps de setmana del Màster del Circuit Juvenil d’Estiu de la FCT. Diumenge 14 d’octubre i diumenge 21 d’octubre, han estat les dates en que  s’han disputat les finals.

La final benjami femení, la varen disputar la tennista del Torremirona Sport i Spa Martina Bota, enfront Queralt López, del Can Juli. La victòria fou per a la cap de sèrie número 3, Queralt López  que va superar a la principal favorita per 40 41. Mentre,en  el quadre masculí de la categoria varen disputar la final el tennista del CT Vic Jaume Casas i Nicolau Canas, del Nou Tennis Belulla. Victòria per Casas, cap de sèrie número 1 del Màsters, per 53 41.

En categoria Aleví masculí, victòria pel tennista del CT Vic, Pere Prat, superant al jugador del Club Tennis Salt-Les Guixeres Nathan Walters per 26 64 10/7. En el quadre femení, victòria per Lucia Pérez, del CT Reus Mnterols,  que va superar Carlota Vila, del CT Vic,  per 62 63.

La final infantil masculí, va enfrontar Hugo Abril ( CT Barcino) amb Àlex Izquierdo ( CT Cabrils ) . Victòria per Abril, segon cap de sèrie,  per 64 64. En el quadre femení, emocionant final entre les dues principals favorites, la tennista del CN Olot Malak Abarkane i  la tennista del CT Tarragona Marina Sáez, amb victòria per Abarkane per 76(5) 16 10/7.

En la categoria cadet masculí, derbi de la província de Tarragona entre el reusenc del CT Reus Monterols, Arnau Miralles i el tarragoní del CT Tarragona Pol del Castillo. Victòria pel de Reus per 46 64 10/7. Finalment, en el quadre femení de  la categoria, títol per Àngela Pérez, que va superar Anna Soteras per 61 63.

 

FINALS MÀSTER CIRCUIT JUVENIL ESTIU FCT

Benjamí Femení
Finalista: Martina Bota ( Torremirona Sport i Spa )
Campiona: Queralt Lopez ( Can Juli )

Benjamí Masculí
Finalista: Nicolau Canas ( Nou Tennis Belulla )
Campió: Jaume Casas ( CT Vic )

Aleví Masculí
Finalista: Nathan Walters ( CT Salt – Les Guixeres )
Campió: Pere Prat ( CT Vic )

Aleví Femení
Finalista: Carlota Vila ( CT Vic )
Campiona: Lucia Pérez ( CT Reus Monterols )

Infantil Masculí
Finalista: Àlex Izquierdo ( CT Cabrils )
Campió: Hugo Abril ( CT Barcino )

Infantil Femení
Finalista: Marina Saez ( CT Tarragona )
Campiona: Malak Abarkane ( CN Olot )

Cadet Masculí
Finalista: Pol Del Castillo ( CT Tarragona )
Campió: Arnau Miralles ( CT Reus Monterols )

Cadet Femení
Finalista: Anna Soteras ( Cercle Sabadellès 1856 )
Campiona: Àngela Pérez ( CT Reus Monterols )

 

 

Share