MASAROVA I BOLSOVA, CAMPIONES DEL WTA DE VALÈNCIA

La primera edició del BBVA Open Internacional Valencia (115.000$) en el circuit femení WTA Tour, que s’ha disputat del 6 al 12 de juny a l’Sporting Club de Tenis, ha acabat amb victòria en el quadre de dobles per la parella formada per Rebeka Masarova i Aliona Bolsova. Les catalanes es van proclamar campiones després de superar a la final a Alexandra Panova i Arantxa Rus per 6-0 i 6-3.

Amb aquest triomf, la palafrugellenca ha aconseguit el seu segon títol en un torneig WTA 125. L’altre se’l va endur el 12 de juny del 2021 a Bol, Croàcia, fent parella amb Katarzyna Kawa. A part d’aquests dos títols, també ha guanyat 9 tornejos ITF en el quadre de dobles, i 6 en l’individual. Per la seva banda, aquest és el primer títol WTA 125 de Rebeka Masarova. Fins ara havia guanyat un total de 5 títols individuals i 6 de dobles en la categoria ITF.