Martínez, campiona i Pous i Granollers finalistes del “Máster Nacional”

Tres representants del Real Club de Tennis Barcelona-1899 van ser protagonistes, amb diferent sort, de les finals femenina i masculina del “Máster Nacional de Tenis – Copas de SM El Rey y SM La Reina” que s’ha disputat al pavelló San Pablo de Sevilla.

Maria José Martínez, primera favorita,  i Laura Pous, que no era cap de sèrie, van protagonitzar la final femenina en la que la tennista de Yecla es va acabar imposant per 6/2 i 6/2. Per arribar a la final, la campiona va derrotar per 6/2 i 6/4 a Beatríz García a quarts de final mentre que a semifinals es va desfer de la també jugadora del Real Club de Tennis Barcelona-1899, Lourdes Domínguez, quarta favorita, per 6/3 i 6/2.

En el seu recorregut fins la final, Laura Pous va derrotar a quarts de final a la seva companya de club, la valenciana Arantxa Parra, tercera cap de sèrie, per 6/2 i 6/2 i la també jugadora del RCT Barcelona-1899, la mallorquina Núria Llagostera per un ajustat 4/6, 6/2 i 6/4.

Pel que fa a la competició masculina, Marcel Granollers va caure a la final davant del màxim favorit, l’alacantí David Ferrer, per 6/3 i 6/4.

El nostre representant va debutar a la competició amb una gran victòria davant el segon favorit, el seu company de club Nicolás Almagro, per 6/2 i 7/6(4). A les semifinals, Granollers va vèncer al quart cap de sèrie, Guillermo García, per 6/4 i 6/2.