MARTINA GENÍS GUANYA L’ITF J60 DE TARRAGONA

La jugadora del CT Tarragona Martina Genís s’ha proclamat campiona de l’ITF J60 RED CUP Tennis Tarragona – V Torneig Internacional de Tennis Juvenil “Ciutat de Tarragona”, celebrat del 9 al 14 de maig. La tennista amfitriona, primera cap de sèrie del torneig, va derrotar en la final a Polina Skopintseva per 7/5 6/3. En el quadre de dobles, també va guanyar fent parella amb la seva germana Jana, en imposar-se a Candela Cimarra i Polina Skopintseva per un doble 6/2.

Amb aquesta victòria, Martina Genís suma un nou èxit després que la setmana passada fos finalista al J200 de Salsomaggiore Terme. En el mes d’abril, també va guanyar el J200 de Cap d’Ail i va ser finalista al J300 de Villena. En total, suma cinc finals en el circuit mundial Sub 18.