MARTINA GENÍS, FINALISTA D’UN ITF JÚNIOR A ITÀLIA

La jugadora del CT Tarragona Martina Genís s’ha quedat a les portes de proclamar-se campiona del torneig internacional ITF World Tennis Tour Juniors disputat en la localitat italiana de Salsomaggiore Terme (J200). En la final, la tennista catalana es va veure superada per la búlgara Elizara Yaneva (6/3 6/2).

Per a la Martina Genís, aquesta ha estat la seva quarta final en el circuit mundial Sub 18, tercera aquesta temporada. En el mes d’abril va guanyar el torneig de Cap d’Ail J200 (França), i al març va ser finalista a Villena.

En el quadre de dobles, Martina Genís es va proclamar campiona juntament amb la italiana Gaia Maduzzi després d’imposar-se a la francesa Sarah Iliev i la búlgara Elizara Yaneva (6/3 7/6).