Notícies

MARTIN DE LA PUENTE I JISKE GRIFFIOEN, CAMPIONS DEL CATALONIA OPEN

L’Emilio Sánchez Academy va acollir la primera edició del torneig ITF2 Wheelchair Catalonia Open. II Fundación Emilio Sánchez Vicario. I Fundació Tennis Català. El campionat, organitzat conjuntament per la Fundación Emilio Sánchez Vicario, Emilio Sánchez Academy, la Fundació del Tennis Català i la Federació Catalana de Tennis, es va disputar del 28 de juny al 2 de juliol i va simbolitzar la unió de l’esport, la competició i la solidaritat, conscienciant així sobre la importància de l’esport adaptat. L’espanyol Martin de la Puente i l’holandesa Jiske Griffioen es van proclamar campions en categoria masculina i femenina respectivament.

Tant en quadre masculí com en el femení hi va haver unes finals de gran nivell, amb els dos caps de sèrie del torneig. Per una banda, Martin de la Puente va superar en la final al màxim favorit, l’holandès Tom Egberink amb tres sets 2-6, 6-2 i 6-4. En l’individual femení, la seva compatriota Jiske Griffioen es va imposar a la japonesa Zhu Zhenzhen per 6-4 i 6-1.

En la modalitat de dobles, els espanyols Martin de la Puente i Daniel Caverzaschi es van proclamar campions en el quadre masculí després de superar en el partit decisiu als japonesos Daisuke Arai i Kouhei Suzuki per 6-3 i 6-0. Per la seva banda, Manami Tamaka i Zhu Zhenzen es van fer amb el dobles femení en imposar-se a la final a Macarena Cabrillana i Maria Florencia Moreno per 6-2 i 6-1. Per últim, en el quadre de quad la victòria va ser pel xilè Francisco Cayulef, que es va desfer del primer cap de sèrie, Ymanitu Silva, per 7-5 i 6-2.

Després de les finals es va fer la cerimònia d’entrega de premis, que va comptar amb la presència de Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Mico Margets, de la Real Federación Española de Tenis; Débora García Barrios, tinent alcalde del Benestar i Salut de l’ajuntament de El Prat de Llobregat; Marisa Sánchez Vicario i Victoria Sánchez, per part de la Fundación Emilio Sánchez Vicario; Marina Bronchales, de la Fundació del Tennis Català; i Miquel Just, director General de Tennis Point.

Share