Notícies

MARIO ROQUE GUANYA EL PRIMER OPEN CIUTAT DE LA BISBAL EN CADIRA DE RODES

En el marc del WTA 125, el Club Esportiu CT de la Bisbal va acollir de l’1 al 4 de juny el primer Open Ciutat de la Bisbal en cadira de rodes Lliga Mapfre-Trofeu Camps Motor. El tennista català Mario Roque ha estat el guanyador d’aquesta primera edició en imposar-se en la final al jugador de Vilanova José Coronado per 6/2 6/4. Abans, en les semifinals, el Mario va haver de suar de valent per superar al primer cap de sèrie i número 6 del rànquing nacional, el barceloní Francesc Prat, en un emocionant partit que va acabar amb un ajustat 7/5 6/7 7/5. Per al Mario, aquest és el primer títol de la seva carrera.

A més de la seva gran actuació en el torneig, en Mario va ser el protagonista durant la jornada del dijous, on va realitzar una exhibició i un clínic per a més de 200 alumnes d’escoles properes al Club Esportiu CT de la Bisbal.

Pel que fa al quadre de dobles, els campions van ser la parella formada per Francesc Prat i Patxi Fadrique després de derrotar José Coronado i Víctor Marcen per 6/2 6/4.

 

Share