Notícies

MARINA QUESADA I VICTOR PALOMAR, CAMPIONS DE CATALUNYA S13 AL CT URGELL

El Club Tennis Urgell va acollir, del 10 al 18 de juliol, una nova edició del Campionat de Catalunya S13, amb victòria per Victor Palomar (CT Lleida) i Marina Quesada (RC Polo).

En el quadre individual masculí, la final la varen disputar els dos principals favortis, el lleidatà Victor Palomar (1) i el tennista del CT Barcino Adrià Velázquez (2). Tots dos arribaven a la final després d’una setmana amb molt bon joc i on no van cedir ni un sol set. En la final, Palomar va superar a Velázquez per 6/3 6/2.

Per la seva banda, en el quadre individual femení, la final també la van disputar es dues principals favorites; Marina Quesada (1) i Vanesa Veselinova (2).  Quesada (RC Polo) es va plantar a la final superant sense massa dificultats les diferents rondes, on na va cedir ni un sol set. Per la seva banda, Veselinova (CT Sabadell) va disputar una semifinal força igualada davant l’actual campiona de Catalunya aleví, la tennista del CT Vilanova Indira Delgado, a qui va guanyar per 3/6 6/4 6/3. En la final, Quesada es va imposar per un doble 6/4.

Finalment, en els quadres de dobles, victòria per Cèlia Torrelles (CT Mollerussa) / Marta Ferrer (CE Valldoreix) en el quadre femení i per Marc Rojo / Victor Palomar (CT Lleida) en el masculí. Torrelles/Ferrer van superar la parella Maria Palacios (CE La Genera) / Marina Quesada (RC Polo) per 6/0 4/6 10/4, mentre que Rojo / Palomar superaven a David Sánchez / Pol Sanahuja (CE Valldoreix) per 6/1 6/2.

Share