MARINA QUESADA I MAX SOLANO, CAMPIONS DE CATALUNYA CADET

El Club Tennis Sabadell va acollir del 25 de febrer al 5 de març el Campionat de Catalunya Cadet. El torneig, que va comptar amb la participació de més de 230 tennistes, va finalitzar amb les victòries de Marina Quesada i Max Solano.

En el quadre individual femení, Marina Quesada, que partia com a quarta cap de sèrie del torneig, va superar en la final a Carlota García, jugadora del RCTB-1899, per abandonament amb el marcador 3/6 3/2. La Carlota va caure i es va lesionar en el genoll i no va poder continuar el partit. D’aquesta manera, Marina Quesada va repetir triomf en el Campionat de Catalunya després que l’any passat també quedés campiona de la prova Infantil.

En la prova masculina, el campió va ser Max Solano, jugador del CN Sant Cugat, en imposar-se a Álvaro Jiménez (RCTB-1899) per un ajustat 7/5 7/5.