MARINA QUESADA DISPUTA LA SEVA PRIMERA FINAL DEL CIRCUIT MUNDIAL SUB 18 A TURQUIA

Marina Quesada ha disputat la seva primera final del circuit mundial Sub 18 ITF World Tennis Tour Juniors en la ciutat turca d’Adana (J30). En la final, la jove tennista de 15 anys es va veure superada per la cap de sèrie número u del torneig, Vlada Gurylevala (3/6 6/3 7/5).

Quesada té en el seu palmarès dos títols internacionals, guanyats tots dos el 2022: el Sub 16 de Barcelona i el Sub 14 de Vilamoura (Portugal).

Per la seva banda, Ruth Roura es va quedar a les portes de la final en el torneig de Tunísia (J200). En semifinals, es va veure superada per la que acabaria sent la campiona del campionat, la romanesa Maia Ilinca Burcescu (6/0 6/4).