Marina Guinart, subcampiona del XXIII “Asamblea Regional de Murcia”

La tennista del CT Sabadell, Marina Guinart, es va proclamar subcampiona del XXIII Torneig “Asamblea Regional de Murcia” que es va disputar a les pistes del CT Cartagena i que està considerat un campionat d’Espanya oficiós de categoria sub-15.

Guinart va caure a la final davant la tennista cordovesa María Luque que es va imposar per 7/5 i 6/2. Abans havia superat Laura Roig, per 6/4 i 6/2 en primera ronda, a Rosario Cañero en segona, per 6/3, 5/7 i 6/3 i ja a semifinals a Maria Martínez per 2/6, 6/1 i 6/3.

Menys sort va tenir la jugadora del Topten Tennis Club que  no va poder superar la primera ronda ja que es va trobar pel camí a la finalment campiona María Luque que la va derrotar per 6/1 i 6/1.

En categoria masculina el jugador del CT Barcino, Robert Herrera va perdre en segona ronda davant Ibai Gómez per 1/6, 7/6(6) i 6/0 i també a quarts de final va caure Dennis Uspensky, del CE Laietà, en perdre amb Ferran Calvo per 6/3 i 7/6(4).

Marina Guinart (dreta), subcampiona del XXIII "Asamblea egional de Murcia"